Occasions

Kia Sorento

2.5 CRDi Adventure Fulltime 4wd

Alles over deze personenauto

Over de Kia Sorento

Kilometerstand 309.506 km
Bouwjaar 2008
Kleur overig
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Onderhoudsboekje onbekend
BTW/Marge marge
Kenteken 66-ZF-DD
Wegenbelasting € 0 tot € 0 per kwartaal

Laat u niets wijsmaken, deze Kia Sorento biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2008. Een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Interesse in deze occasion? Bel dan 0611700658 bij geen gehoor kunt u mijn collega bellen 0653927827. Informeer naar de beschikbaarheid van de auto voor een eventuele proefrit!. Onze occasions worden geleverd met APK mits vermeld in advertentie. U bent van harte welkom, onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en typfouten.

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 170 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2497cc
Topsnelheid 182 km/h
Gewicht 1.965 kg
Wielbasis 271 cm

Opties

Veiligheid
Airbag bestuurder Airbag passagier Alarm klasse 1(startblokkering) Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor
Interieur
Boordcomputer Cruise control Stuurbekrachtiging Airco (automatisch) Elektrische ramen voor en achter
Exterieur
Parkeersensor achter Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektronische remkrachtverdeling mistlampen voor Lichtmetalen velgen 17" Ruitensproeiers verwarmbaar Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar

Milieu

EnergielabelF
CO2 uitstoot 0 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Mirsad Eminovic
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0 611 700 658
NL
Totaal € 4.450
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 4.450